Heja Anja i Zauchensee's world cup tävlingar

På lördag åker vi till Altenmarkt/Zauchensee på skidsemester och hoppas då även få träffa diverse skidstjärnor som kör world cup tävlingar i störtlopp och super-G där på lördag och söndag.
Vi hejar förstås på Anja Pärson och de andra svensk-tjejerna och vet av erfarenhet att Anja brukar göra bra ifrån sig i Zauchensees pister.

Första teståket är gjort i Zauchensees störtloppsbana, som går från Gamskogel, och filmat med en hjälmkamera.


Och här har jag åkt många många gånger och denna backe är fantastiskt härlig och egentligen väldigt lätt, men när dom bygger om den för störtlopp gör dom den mycket smalare så den blir väldigt svår.
Men alla som varit med oss nere i Zauchensee, allt från duktiga åkare till rena nybörjare och barn, har åkt i störtloppsbacken :-D

Bänka er framför TV:n på lördag och söndag samt på tisdag då det körs slalom i Flachau (grannorten där liftkortet oxå gäller).

Tyvärr kan vi denna gången nog inte alls åka i störtloppsbacken eftersom det efter world cup tävlingarna på lördag/söndag körs europacup-tävlingar i störtlopp och super-G på torsdagen och fredagen veckan efter med träningsåk i veckan :-(



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0