Alpint - världscupspremiär

Yeaaahhh, nu börjar skidsäsongen.
Världscupspremiär för den alpina skidåkningen idag i Sölden.
Fast sen är det förstås en hel månad till nästa tävling, men ändå.
Premiären sker (som alltid) på Söldens glaciärer och givetvis är vädret super super - strålande sol och nysnö som kommit under natten.
Åååååhhhh, så sugen man blir på att åka skidor!

....snart är det fredagsmys....

Dottern undrade igår varför jag är så dålig på att uppdatera bloggen.
Tja, varför är jag det? Men har det ju rätt kaotiskt just nu...
Men nä, det är väl ingen ursäkt kanske.

Fick i alla fall en sån där härlig känsla i kroppen om fredagsmys, så var bara tvungen att lägga ut den här på sidan:



OLW kan! Kan det här med reklam!
Den är ju bara såååååå bra....



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

De e dags för fredagsmys
Från kontor till amor
Snart e de fredagsmys
Man drar till tjejen den bor
Nu e de slut på veckan
Det e dags för fredagsmyyyyyyyyss

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Inget speciellt

Eftersom mitt liv ser ut som det gör just nu - kaos blandat med förtvivlan, förhoppningar blandade med starka känslor - så blir bloggen lidande. Och precis som rubriken säger har jag egentligen ingenting att säga, men eftersom bloggar som inte uppdateras är rätt trista måste jag ju skriva ändå :-)
Så tänkte börja med att berätta att äldsta dottern var ute o dansade i lördags och då träffade på tattoeraren Dan Gold från London Ink (TV6) på en efterfest. Det tyckte jag var rätt coolt.
själv var hon ju stolt som en tupp (eller förmodligen höna i hennes fall) och hade förevigat allt med en bild på dom två. Hon hade frågat om hon fick fotografera och han undrade om han skulle behålla kläderna på *fniss*
Dan Gold London Ink


Trist höstväder med stormar o hagel
Alla klagar på det trista vädret vi haft i en veckas tid nu. Ja, jag oxå. Jag gillar det inte alls. Jag fryser och jag tycker inte om att frysa. Men man kan faktiskt göra något åt det ändå.
Så i lördags var jag o A bjudna på en fest där det skulle spelas brännboll!!!! Ja, brännboll! Och det skulle absolut inte bli inställt under några som helst omständigheter. Så det var bara att packa ner regnkläderna och pallra sig iväg. Och visst blev det jättekul. Regnet hängde i luften, men höll sig i schack tills vi spelat färdigt. Alla spelade i regnkläder (vilken syn!) och det gick bra. Och som sagt, vi hade superkul.
En bidragande orsak var kanske förfriskningarna vi bjöds på i pausen. Dom hade absolut inte snålat på det. Tack för en trevlig match!
Och gissa om man har träningsvärk nu så här efteråt?


Så igår blåste det ju storm, regnet hängde i luften hela tiden och jag hade bestämt med vännen att vi skulle ut i skogen och plocka svamp. Ja, vad gör man inte. Så först fika sen skogen i 2 timmar och det var helt underbart. Blåste ju inte alls så mycket inne i skogen, men tyvärr hittade vi bara 2 ynka svampar. Men en härlig tur blev det. Sen regnade det som bara den på kvällen när jag kom hem, men det fick det göra då för både jag o voffsing var välrastade och ville inte gå ut mer då :-)

RSS 2.0