Eagles och Paul Carrack

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade.
Just nu är en stressig tid med mycket som ska fixas och donas.
Har precis blivit beviljad starta-eget av Arbetsförmedlingen och har mycket att stå i där.

Men, har nu varit på årets första konsert. Är det årets första egentligen? Hmmm...., tror det. Tror inte jag var på något i våras faktiskt.
Konsertern var givetvis The Eagles konsert på Malmö Stadion. Såg dom ju i Hamburg för några år sedan och det var så himla bra, så en sån konsert är svår att slå.
Bara några dagar innan konserten annonserades det att Paul Carrack skulle vara "special guest". Paul Carrack!!!! Från Mike and the Mechanics (och ja, en massa annat oxå och som solo-artist är han ju oxå känd och himla bra). Jag Ä L S K A R Mike and The Mechanics och har i många många år försökt se dom. Men tyvärr spelar inte bandet längre sen en av medlemmarna, Paul Young, gick bort år 2000.
Så när det då visade sig att Paul Carrack var förband åt Eagles och spelade flera av Mike and the Mechanic's låtar var lyckan gjord. Han var så himla bra. Något av det bästa jag någonsinn sett och jag vill verkligen se en hel konsert med honom oxå.
Paul Carrack och hans band är bara med på 4 av Eagles Europa-konserter, varav den ena var i Malmö. Vilken lycka för mig.
Och sen var det ju svårt för Eagles att överträffa en sån artist som slog helt nock på publiken. Och ja, Eagles var bra, mycket bra, men inget mot Paul Carrack och inte heller så bra som i Hamburg för några år sen.
Men det är alltid en upplevelse och när jag hör Don Henley sjunga sin egen Boys of summer och Eagles Hotel California med ett så mäktigt intro då är man helt såld.

Så Eagles fick väl en 8 utav 10, medan Paul Carrack fick en 12 utav 10!!!!!
Min favorit med Mike and the Mechanics "Living years" som  handlar om att prata med sina nära och kära innan det är försent. Den gick rakt in i hjärtat.
 

Jobba för maten

Alla vet att hundar behöver aktiveras, inte bara motioneras. Aktivering är sånt som sysselsätter hjärnan. En vild hund eller varg måste tex jobba hårt för att äta sig mätt, eller bara äta lite. Våra hundar behöver på sin höjd sitta fint innan dom får maten serverad. Så ibland låter jag Ronja jobba för maten genom att lägga maten i aktiveringsbollen Qulan. Såhär kan det se ut:


800 grader, du kan lita på mig....!

Har ni hört den nya rock-radiostationen? Rockklassiker!

Jasså inte? Varför inte det?

Nåja, ny och ny, så ny är den kanske inte, men tror att den är rätt ny här i Malmö-trakten (där dom sänder på 106,1 fm). Själv sitter jag och lyssnar på den på jobb via webbradio. Helt underbar rockmusik spelar dom hela dagen. Nu på eftermiddagen är Dj:n Europs gamla trummis Ian Haugland.

Så satt här o jobbade i godan ro när jag hörde att dom spelade Ebba Gröns gamla "800 grader"!
Åh gud så längesen det var och gud så himla bra den är!!!! Kunde helt omöjligt sitta still.

Och mycket Bruce Springsteen spelar dom och Bon Jovi och Aerosmith och både hårdare och softare rock och både nyare och äldre, men faktiskt mest äldre 70-80-tals rock.

Så ratta nu in denna härliga station du med...

RSS 2.0