LADIES NIGHT

Ladies Night på Baltiska Hallen med Peter Stormare, Martin Stenmarck och Henrik Hjelt. Förutom dessa 3 härliga killar medverkade även Martins bror David Stenmarck och på en snabbvisit som stripptease kom även Matte från TV4's Bygglov in. Han agerade även DJ under kvällen. Konfrencier och DJ var Daniel Da Silva. Givetvis hade killarna även med ett härligt band som spelade superbra, och underbara dansare som verkligen visade upp sig själva på de mest iögonfallande sätt och vis. (En av musikerna, gitarristen Jonny var tvungen att lämna föreställningen innan den var slut för att ta sig vidare till USA och där åka på turné med Michael Jackson).

Men showen då? Jo, den var ju bara hur bra och underbar som helst. En hel drös med underbara låtar och en stor portion humor, blandat med diverse ögongodis för oss tjejer i publiken. Och tjejer var där - bara tjejer var tillåtna, förutom de som jobbade där. En av höjdpunkterna var bla när Martin Stenmarck sjön "7 mila kliv" i duett med brorsan, David. Fantastiskt bra. Andra höjdpunkter var ju givetvis när Peter Stormare klädde av sig helt, in på bara mässingen.......
Jo, detta kan jag gärna göra om. Men tyvärr var detta sista föreställningen på Ladies Night-turnén, så det blir till nästa år i så fall.

Efter denna oförglömliga show fortsatte vi vidare till Hipp och Schlagerbaren. Där spelades en massa gamla godingar och bartendern kunde till och med göra en Screaming Orgasm, riktigt god, men inte alls så god som den jag fick i Polen. Men det får duga!

Jodå, en mycket trevlig utekväll var det. Tack!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0