Åååhhh, Mamma Mia, here we go again.... Mamma...

Har ju helt glömt bort att berätta att jag och kär vän var och såg Mamma Mia häromdagen. Först åt vi på V.E.S.P.A. En riktigt favorit bland pizza/pasta-restaurangerna i Malmö. Vilka underbart goda pizzor. Det är så himla svårt att välja mat när man är där. Ska man  ha pizza? Ska man ha pasta? Men denna gången blev det pizza (igen!).

I alla fall; Mamma Mia!!!!! Vilken underbart härlig film. Precis så som en film ska vara, härlig, medryckande, bra musik, rolig, romantisk, underbara bilder, underbara skådespelare (som i och för sig kunde sjungit bättre, men who cares?), ja, allt var helt underbart med filmen.
Några roliga detaljer var Benny Andersson på piano på en båtbrygga, Björn Ulveus med i en sångscen och svenska flaggan på Stellan Skarsgårds båt.
Sen är det väl aldrig fel med 3 underbara män med i samma film va? Pierce Brosnan (ååååhhhhhh...), Stellan Skarsgård (mmmm, inte dum han heller) och Colin Firth (med de underbara ögonen). Tja, kan det bli bättre? Näääää...... Absolut inte.

Får nog gå o se den igen..... :-)

Kommentarer
Postat av: Pamela

Hejsan! Ja vi ska prova på det se fall det e något som Kimba (o jag) tycker e skoj. Nä det e inte i svedala utan i Trelleborg, visste inte om att Ni skulle ha det på klubben så det fick bli på annat ställe istället.

2008-07-23 @ 18:47:52
URL: http://briardkimba.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej Karin!

Kul att du hittat till min blogg =) och tack för gratulationerna =).

Vi ska fila lite på linförigheten inför Skurup och Bjuv om 1,5 vecka. Det e ju den som har högst koeff....och den som Avanti tycker e tråkigast. Ska bara komma på hur jag kan göra den intressant för honom.

Hoppas Ronja piggnar till igen, det e roligare me en hund me fart i. Min labbetant (9,5 år) har varit gammal sedan hon var valp haha....bara lunkar omkring mest.

Ha det gott, vi ses, kram Linda och Avanti!

2008-07-23 @ 23:08:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0