Dagens i-landsproblem

Man är väl en himla gnällig tant eller en jädra bortskämd person.
Vet inte vilket, men tänk hur det vore i världen om man inte fick/hade något att gnälla på *öööhhhh*

Mygg!
Detta helt meningslösa djur (fast allra mest meningslösa är ju fästingar) som det verkar finnas miljontals av just nu. September månad? Ska det inte vara myggfritt då???

Har öppet mycket på balkong och terrass för hundarnas skulle och det genererar massor av mygg inomhus som surrande gör livet surt för en på natten och man vaknar med kliande röda bett på morgonen :-(
På dagens morgonrunda var man frukost! Alltså myggens frukost!
Hur många mygg kan det finnas ute kl 7 på morgonen????

Dagens helt frivilliga i-landsproblem måste vara att skaffa valp!
Alltså, det är ju härligt och underbart med en liten trubbnosad varelse hemma.
Men gud så mycket energi det finns i den lilla kroppen och vad är det för hullingar dom har i munnen som ska användas hela tiden? Och hur kul är det när det enda man gör är att ge dom mat och gå ut och kissa stup i kvarten? Och snacka inte om att man måste torka kiss överallt inomhus och dessutom tvätta kissiga fällar var och varannan dag!
Och allt detta ger man sig in i helt frivilligt???!!! Hur är man funtad???

Så till det största problemet med valp!
Varför blir som mest nödig på natten när man inte kan gå upp och kissa för att inte störa en sovande valp???
Aldrig har jag varit så kissig på natten som nu när vi har valp.
Och att gå upp för att uträtta sina behov är inte att tänka på om valp sover skönt. För går man upp då vaknar valp och blir överförtjust och sprallig och då är det bara att pallra sig ut för att även kissa valp, annars får man ingen ro på hela natten och förmodligen även torka kiss-våta golv.

Nä, man får snällt ligga kvar och hålla sig till morgonkvisten och det är inte alltid så himla lätt och framförallt väldigt oskönt!!! Som i natt, vet inte riktigt när jag vaknade första gången och var kissig men kan tänka mig att klockan var typ 3. Försökte somna om. Vaknade flera flera gånger innan jag kl 06.30 bestämde mig för att till slut stiga upp, gå på toa och gå ut med hundarna. Klockan skulle ändå ringa 06.45, men man vill ju sova så länge som möjligt.
Likadant med sambon, som brukar sova till 9 när jag går upp denna arla tid. Han var oxå jättenödig och klarvaken, men vågade inte heller gå upp!


Men vad gör man inte helt frivilligt för en sådan uppsyn???? 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0